DİKKAT: minimum sipariş miktarı € 200, - Sorularınız mı var veya bir hesapla ilgileniyor musunuz? O zaman lütfen iletişim bir araya geldi.

Gizlilik Politikası Head Supplies BV

GİZLİLİK BEYANI

Headsupplies BV, web sitesini ziyaret edenlerin gizliliğine, özellikle de kişisel verilerin otomatik olarak işlenmesine ilişkin ziyaretçilerin haklarına saygı duyar. Müşterilerimizle olan tam şeffaflığımızdan dolayı, bu işleme operasyonlarının kendileri, amaçları ve veri sahiplerinin haklarını olabildiğince kullanmaları olasılıkları ile ilgili bir politika oluşturduk ve uyguladık. 

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin tüm ek bilgiler için, lütfen Hollanda Veri Koruma Kurumu'nun web sitesini ziyaret edin: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Web sitesinde çerezlerin ve diğer izleme sistemlerinin kullanımını kabul edene kadar, bilgisayarınıza, cep telefonunuza veya tabletinize anonim olmayan analitik çerezler ve / veya izleme çerezleri yerleştirmeyeceğiz.

Bu web sitesini ziyaret etmeye devam ederek, aşağıdaki kullanım koşullarını kabul etmiş olursunuz.  

Web sitesinde bulunan gizlilik politikasının mevcut sürümü, yeni bir sürüm mevcut sürümün yerini alana kadar, web sitesini ziyaret ettiğiniz sürece geçerli olan tek sürümdür.
 

Madde 1 - Yasal hükümler

  1. Web sitesi (bundan böyle "web sitesi" olarak da anılacaktır): www.headsupplies.nl
  1. Kişisel verilerin işlenmesinden sorumlu (bundan böyle: "Yönetici"): Headsupplies BV, Nieuwe Binnenweg 5bg, 3014 GA Rotterdam, Ticaret Odası numarası: 55058906.



Madde 2 - Web sitesine erişim
Web sitesine erişim ve kullanım kesinlikle kişiseldir. Bu web sitesini veya üzerinde sağlanan verileri ve bilgileri ticari, politik veya reklam amaçlı veya herhangi bir ticari teklif için ve özellikle istenmeyen elektronik teklifler için kullanmayacaksınız. 


Madde 3 - Web sitesinin içeriği  
Tüm markalar, resimler, metinler, yorumlar, çizimler, (animasyon) resimler, video görüntüleri, sesler, ayrıca web sitesinin işlevini yerine getirmek için kullanılabilecek tüm teknik uygulamalar ve daha genel olarak bu sitede kullanılan tüm parçalar kanunla korunmaktadır. fikri mülkiyet hakları ile. Kontrolörün önceden yazılı izni olmaksızın teknik uygulamalar da dahil olmak üzere tümünün veya yalnızca bir kısmının herhangi bir şekilde çoğaltılması, tekrarlanması, kullanılması veya uyarlanması kesinlikle yasaktır. Yönetici herhangi bir ihlale karşı derhal işlem yapmazsa, bu zımni onay veya yasal işlemden feragat olarak yorumlanamaz.


Madde 4 - Web sitesinin yönetimi
Web sitesinin düzgün yönetimi için yönetici istediği zaman şunları yapabilir:

  • web sitesinin tamamına veya bir kısmına belirli bir ziyaretçi kategorisine erişimi askıya almak, kesmek veya sınırlamak
  • web sitesinin işleyişini bozabilecek veya ulusal veya uluslararası hukuka veya internet görgü kurallarına aykırı olan tüm bilgileri kaldırmak
  • güncelleme yapabilmek için web sitesini geçici olarak kullanım dışı bırakmak 



Madde 5 - Sorumluluklar
Yönetici, web sitesine veya işlevlerinden birine erişilememesi nedeniyle web sitesinin işleyişindeki arızalardan, arızalardan, zorluklardan veya kesintilerden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitesine bağlanma şekliniz kendi sorumluluğunuzdadır. Diğer şeylerin yanı sıra ekipmanınızı ve verilerinizi internetteki virüs saldırılarına karşı korumak için tüm uygun önlemleri kendiniz almalısınız. İnternette danıştığınız web sitelerinden ve bilgilerden de siz sorumlusunuz.

Yönetici size karşı yasal işlemlerden sorumlu değildir:

  • İnternet üzerinden erişilebilen web sitesi veya hizmetlerin kullanımı nedeniyle
  • bu gizlilik politikasının şartlarını ihlal ettiği için

Yönetici, web sitesine bağlanmanız veya web sitesini kullanmanız sonucunda kendinize, üçüncü şahıslara veya ekipmanınıza verdiğiniz zararlardan sorumlu değildir. Bunun sonucunda yöneticiye karşı herhangi bir işlem yapmaktan kaçınacaksınız.

Yönetici, bu web sitesini kullanmanız sonucunda bir anlaşmazlığa karışırsa, uğradığı ve bunun sonucunda uğrayacağı her türlü zararı sizden kurtarma hakkına sahiptir. 


Madde 6 - Verilerin toplanması
Verileriniz Headsupplies BV ve (bir) harici işlemci (ler) tarafından toplanır. Kişisel verilerin şu anlama geldiği anlaşılmaktadır: tanımlanmış veya tanımlanabilir bir gerçek kişi hakkındaki tüm bilgiler; Doğrudan veya dolaylı olarak, özellikle bir isim, kimlik numarası, konum verileri, çevrimiçi bir tanımlayıcı veya fiziksel, fizyolojik, genetik, psikolojik özelliklere sahip bir veya daha fazla unsur gibi bir tanımlayıcı aracılığıyla tanımlanabilen tanımlanabilir bir gerçek kişi ekonomik, kültürel veya sosyal kimlik.

Web sitesinde toplanan kişisel veriler, esas olarak yönetici tarafından sizinle ilişkileri sürdürmek ve gerekirse siparişlerinizi işlemek için kullanılır.  


Madde 7 - Verilerinize ilişkin haklarınız
Madde 13 paragraf 2 alt b GDPR uyarınca, herkesin kişisel verilerini inceleme ve düzeltme veya silme veya kendisiyle ilgili işlemeyi sınırlandırma hakkının yanı sıra işlemeye itiraz etme hakkı ve veri taşınabilirliği hakkı vardır. Bu hakları bizimle iletişime geçerek kullanabilirsiniz. management@headsupplies.nl.

Bunu yapmak için herhangi bir taleple birlikte, imzaladığınız ve sizinle iletişime geçilebilecek adresi belirten geçerli bir kimlik belgesinin bir kopyası eşlik etmelidir. Gönderilen talepten sonraki 1 ay içinde talebinize bir cevap alacaksınız. Taleplerin karmaşıklığına ve talep sayısına bağlı olarak bu süre gerekirse 2 ay uzatılabilir.

 

Madde 8 - Kişisel verilerin işlenmesi
Ziyaretçinin şüpheli olduğu ve yetkililerin kişisel verileri istediği herhangi bir yasa veya yönetmeliğin ihlali durumunda, bu yetkililerden açık ve motive edilmiş bir talep üzerine bunlar kendilerine sağlanacak ve ardından bunlar kişisel veriler artık bu gizlilik bildiriminin hükümleri tarafından korunmayacaktır.

Web sitesinin belirli işlevlerine erişim sağlamak için belirli bilgiler gerekliyse, kontrolör verileri talep ederken bu bilgilerin zorunlu yapısını belirtecektir.


Madde 9 - Ticari teklifler
Yöneticiden ticari teklifler alabilirsiniz. (Artık) almak istemiyorsanız, lütfen aşağıdaki adrese bir e-posta gönderin: management@headsupplies.nl.

Web sitesini ziyaret ederken herhangi bir kişisel veriye rastlarsanız, bunları toplamaktan veya diğer yetkisiz kullanımlardan ve bu kişilerin mahremiyetini ihlal eden herhangi bir eylemden kaçınmalısınız. Yönetici yukarıdaki durumlarda hiçbir şekilde sorumlu değildir. 


Madde 10 - Saklama süresi verileri
Web sitesi yöneticisi tarafından toplanan veriler, yasaların belirlediği süre boyunca kullanılır ve saklanır. 

Madde 11 - Çerezler 

  1. Çerez, web sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızın sabit sürücüsüne yerleştirilen küçük bir metin dosyasıdır. Çerez, web sitemizi her ziyaret ettiğinizde ziyaretçi olarak tanınabilmeniz için veriler içerir. Böylece web sitemizi sizin için özel olarak kurmak ve oturum açmayı kolaylaştırmak mümkündür.  
  2. Web sitemizde aşağıdaki çerez türlerini kullanıyoruz:

- İşlevsel çerezler: oturum ve oturum açma bilgilerini depolamak için oturum ve oturum açma çerezleri gibi. 

- Anonimleştirilmiş Analitik çerezler: ziyaretçi sayıları, popüler sayfalar ve konular hakkındaki bilgilere dayalı olarak web sitemize yapılan ziyaretleri görüntülemek için. Bu şekilde, iletişimi ve bilgi sunumunu web sitemizi ziyaret edenlerin ihtiyaçlarına daha iyi uyarlayabiliriz. Web sitelerimizi kimin ziyaret ettiğini veya ziyaretin hangi bilgisayardan gerçekleştiğini göremiyoruz. 

  1. Daha spesifik olarak, aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:

- Başka çerez yok

  1. Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, kontrolörden ve / veya üçüncü şahıslardan gelen çerezler ekipmanınıza yüklenebilir. 
  2. Her kontrol türü için tanımlama bilgilerinin kullanımı, yönetimi ve silinmesi hakkında daha fazla bilgi için sizi aşağıdaki bağlantıya başvurmaya davet ediyoruz:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq



Madde 12 - Görsel malzeme ve sunulan ürünler
Web sitesinde sunulan ürünlere ait görsel malzemeden hiçbir hak elde edilemez.


Madde 13 - Uygulanacak hukuk
Hollanda hukuku bu koşullar için geçerlidir. Yöneticinin işyerinin mahkemesi, yasal bir istisnanın geçerli olduğu durumlar dışında, bu hüküm ve koşullarla ilgili herhangi bir anlaşmazlıkta münhasır yargı yetkisine sahiptir. 


Madde 14 - İletişim
Sorularınız, ürün bilgileri veya web sitesinin kendisi hakkında bilgi için lütfen iletişime geçin: Yönetim - Başlıklar, management@headsupplies.nl.

Sadece istek listenize eklendi.
İstek listem
Sepetinize yeni eklendi:

#Başlık#

#fiyat#
×